
میدل ایست نیوز: دکتر محمد ابوسلمیه مدیر مجتمع پزشکی شفاء در غزه درباره خطر وخامت شدید اوضاع مجروحان و بیماران در داخل نوار غزه هشدار داد.
به گزارش روسیا الیوم، ابوسلمیه به خبرنگاران گفت، تعداد زیادی از آسیب دیدگان ترکشهایی در بدن خود دارند و لازم است فورا برای درمان به خارج از نوار غزه منتقل شوند. وی افزود، با توجه به فروپاشی ساختار بهداشت نوار غزه، امکان ارائه خدمات پزشکی لازم در داخل غزه به این افراد وجود ندارد.
وی افزود، روند فرسایش بخش بهداشت غزه ادامه دارد به طوری که در بخش ملزومات پزشکی و لوازم اصلی عمل جراحی تا 80 درصد کمبود دیده میشود.
به گفت ابوسلمیه، بیش از نیمی از داروهای پایه در دسترس نیست و در زمینه داروهای اورژانسی نجات بخش نیز 40 درصد کمبود داریم و همین مسئله هزاران مجروح را در آستانه فاجعه انسانی قریب الوقوع قرار داده است.



