سیاسی

جنبش حزب‌الله از هدف قرار دادن نظامیان و تجهیزات ارتش اسرائیل خبر داد

جنبش حزب الله اعلام کرد مواضع نظامیان اسرائیلی و ادوات ارتش اسرائیل را در مناطق مختلف جنوب لبنان و شمال اسرائیل هدف قرار داده است.

میدل ایست نیوز: جنبش حزب الله اعلام کرد مواضع نظامیان اسرائیلی و ادوات ارتش اسرائیل را در مناطق مختلف جنوب لبنان و شمال اسرائیل هدف قرار داده است.

به گزارش النشره، جنبش حزب الله با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، در راستای دفاع از کشور و ملت لبنان و در پاسخ به نقض آتش‌بس از سوی اسرائیل و حملاتش به روستاهای جنوب لبنان، مجاهدان مقاومت اسلامی امروز محل تجمع نظامیان و ادوات ارتش اسرائیل را در شهرک القوزح هدف رگباری از موشک قرار دادند.

همچنین محل تجمع نظامیان و ادوات ارتش اسرائیل در اطراف مجتمع موسی عباس در شهر بنت جبیل با پهپاد انتحاری هدف قرار گرفت.

جنبش حزب الله همچنین اعلام کرد موضع نظامیان اسرائیلی در منطقه بلاط و یک بولدوزر نظامی ارتش اسرائیل را در خله الراج و یک خودرو نظامی را در شهرک رشاف با موشک و پهپاد هدف قرار داده است.

همچنین محل تجمع نظامیان اسرائیلی بین وادی العیون و صربین و یک خودرو نظامی در وادی العیون هدف قرار گرفت.

منبع
النشره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + 4 =

دکمه بازگشت به بالا