سیاسی

رئیس موساد طی جنگ با ایران 2 بار به امارات سفر کرد

رسانه امریکایی وال استریت ژورنال گزارش داد که رئیس موساد طی جنگ با ایران حداقل دو بار به امارات سفر کرده است.

میدل ایست نیوز: وال استریت ژورنال خبر داد که دیوید بارنیا رئیس موساد طی جنگ با ایران حداقل دو بار به امارات سفر کرده است.

به گزارش عکا، وال استریت ژورنال افزود که این امر در راستای هماهنگی میان دو طرف انجام شده است.

روز گذشته مایک هاکبی سفیر امریکا در اسرائیل اذعان کرد که اسرائیل به امارات سامانه گنبد آهنین ارائه کرده است.

اواخر ماه گذشته آکسیوس گزارش داد که اسرائیل سامانه «گنبد آهنین» را به همراه ده‌ها سرباز برای کار با آن در اوایل جنگ امریکا و اسرائیل علیه ایران در امارات مستقر کرد.

آکسیوس به نقل از مقامات اسرائیلی و یک مقام امریکایی روز یکشنبه خبر داد که این تصمیم پس از تماس تلفنی میان بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و محمد بن زاید رئیس امارات اتخاذ شد. نتانیاهو به ارتش دستور داد که یک سامانه پدافند هوایی به همراه موشک‌های رهگیر و تعدادی نیرو برای کار با آن ارسال شود.

منبع
عکا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + 8 =

دکمه بازگشت به بالا