اجتماعی

فایننشال تایمز: امریکا هیچ کشتی را برای عبور از تنگه هرمز بیمه نکرده است

یک نشریه امریکایی به نقل از منابعی اعلام کرد به رغم طرح رئیس جمهور امریکا، شرکت‌های امریکایی هیچ کشتی را برای عبور از تنگه هرمز بیمه نکرده‌اند.

میدل ایست نیوز: روزنامه امریکایی فایننشال تایمز اعلام کرد به رغم طرح دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز، شرکت‌های امریکایی تاکنون هیچ کشتی را برای عبور از این تنگه بیمه نکرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری براثا، در گزارش این روزنامه آمده است، تاکنون برنامه پیشنهادی 40 میلیارد دلاری رئیس جمهور امریکا درباره عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز، به هیچ وجه اجرا نشده است.

شرکت‌های بیمه نیز اعلام کردند برنامه دونالد ترامپ به هیچ وجه اجرا نشده است زیرا همه مستلزمات عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز که شامل اسکورت کردن کشتی‌ها هنگام عبور از تنگه هرمز می‌شود، در آن در نظر گرفته نشده است.

ترامپ در ماه مارس اعلام کرد نیروی دریایی امریکا اسکورت نفتکش‌ها در تنگه هرمز را در صورت لزوم آغاز خواهد کرد و همه محموله‌های تجاری را هنگام عبور از این تنگه با قیمت بسیار مناسب بیمه خواهد کرد.

طبق گزارش فایننشال تایمز، مقامات امریکایی با دو شرکت بیمه برای کمک به تامین پوشش بیمه این کشتی‌ها توافقاتی انجام داده‌اند.

منبع
براثا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − هفت =

دکمه بازگشت به بالا