سیاسی

اولیانوف: از سرگیری حملات به ایران به معنای ناتوانی واشنگتن و تل‌آویو است

نماینده دائم روسیه در مقر سازمان ملل متحد در وین گفت واشنگتن و تل‌آویو در صورت از سرگرفتن حملات به ایران، ناتوانی خود را از درس گرفتن از اشتباهات راهبردی خود ثابت خواهند کرد.

میدل ایست نیوز: میخائیل اولیانوف نماینده دائم روسیه در مقر سازمان ملل متحد در وین گفت واشنگتن و تل‌آویو در صورت از سرگرفتن حملات به ایران، ناتوانی خود را از درس گرفتن از اشتباهات راهبردی خود ثابت خواهند کرد.

به گزارش روسیا الیوم، اولیانوف در صفحه خود در پیام‌رسان تلگرام نوشت، بار دیگر در فضای رسانه‌ای گزارش‌هایی منتشر شده است که از قصد امریکا و اسرائیل برای ازسرگیری حملات علیه ایران در روزهای آینده، یا حتی در ساعات پیش رو، خبر می‌دهند. اگر این گزارش‌ها درست باشد، نشان‌دهنده ناتوانی کامل واشنگتن و تل‌آویو در درس گرفتن از اشتباهات راهبردی گذشته‌شان است.

اظهارات اولیانوف واکنشی به گزارش روزنامه نیویورک تایمز بود که مدعی شده بود امریکا و اسرائیل خود را برای احتمال ازسرگیری عملیات نظامی علیه ایران آماده می‌کنند.

این روزنامه به نقل از مقام‌های امریکایی نوشت که از جمله سناریوهای مورد بررسی، اعزام نیروهای ویژه به داخل ایران برای جست‌وجوی مواد هسته‌ای دفن‌ شده در زیر زمین است.

بر اساس همین گزارش، دو مقام خاورمیانه‌ای اعلام کرده‌اند که امریکا و اسرائیل از زمان اجرایی شدن آتش‌بس، گسترده‌ترین سطح آمادگی‌های نظامی خود را آغاز کرده‌اند.

این روزنامه همچنین به نقل از مقام‌های مذکور گزارش داد که گزینه‌های مطرح‌ شده شامل اجرای حملات هوایی شدیدتر علیه مواضع نظامی و زیرساخت‌های ایران است.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + سه =

دکمه بازگشت به بالا