خبر اولسیاسی

حمایت قطر از میانجیگری پاکستان با هدف حل بحران میان ایران و امریکا

نخست وزیر قطر در گفت‌وگوی تلفنی با نخست وزیر پاکستان بر حمایت کامل کشورش از میانجیگری پاکستان با هدف حل بحران میان ایران و امریکا از طریق روش‌های مسالمت‌آمیز تأکید کرد.

میدل ایست نیوز: محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، روز یکشنبه به صورت تلفنی با محمد شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، گفت‌وگو کرد.

بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه قطر، دو طرف در این گفت‌وگوی تلفنی درباره همکاری‌های دوجانبه و راه‌های حمایت و تقویت آن تبادل نظر کردند.

نخست‌وزیران قطر و پاکستان همچنین آخرین تحولات منطقه را بررسی کرده و درباره میانجیگری پاکستان با هدف کاهش تنش‌ها و کمک به تقویت امنیت و ثبات در منطقه گفت‌وگو کردند.

نخست‌وزیر قطر از تلاش‌های پاکستان و سایر طرف‌های میانجی و اقدامات مثبت برای دستیابی به توافق آتش‌بس میان ایران و امریکا تقدیر کرد.

وزیر امور خارجه قطر نیز بر حمایت کامل کشورش از میانجیگری پاکستان با هدف حل بحران از طریق روش‌های مسالمت‌آمیز تأکید کرد.

وی همچنین بر ضرورت تعامل همه طرف‌ها با این تلاش‌ها و آماده‌سازی شرایط مناسب برای پیشرفت مذاکرات و دستیابی به توافق جامع که صلح پایدار را در منطقه برقرار کند، تأکید کرد.

دولت پاکستان نیز اعلام کرد که محمد شهباز شریف از نخست‌وزیر قطر بابت نقش دوحه در ایجاد توافقی که از میانجیگری حمایت کند، قدردانی کرده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 14 =

دکمه بازگشت به بالا