اجتماعیسیاسی

حمله ارتش اسرائیل به ناوگروه کمک رسانی غزه و بازداشت ۱۰۰ فعال حقوق بشر + فیلم

نیروی دریایی ارتش رژیم صهیونیستی به کشتی‌های ناوگروه پایداری که از ترکیه راهی نوار غزه بودند، حمله و شماری از فعالان حقوق بشر را بازداشت کرد.

میدل ایست نیوز: رسانه‌های اسرائیلی تایید کردند: در جریان این عملیات، نیروهای نظامی این رژیم دست‌کم ۱۰۰ تن از فعالان بین‌المللی حاضر در این ناوگان امدادی صمود را بازداشت کرده‌اند.

به گزارش الجزیره، اعضای «ناوگروه پایداری» با انتشار بیانیه ای اعلام کردند: به کشتی‌های ما در برابر دیدگان همگان حمله شد در حالی که این اقدام، نوعی راهزنی دریایی برای تداوم محاصره غزه است.

فعالان عضو ناوگروه پایداری حمله نظامیان اسرائیل به کشتی‌های خود را محکوم کردند و خواستار مداخله فوری کشورها برای توقف این اقدام و تامین گذرگاه امن برای این ماموریت انسانی شدند.

در بخشی از این بیانیه آمده است:کشتی‌های نظامی، ناوگروه ما را محاصره کردند و نیروهای اسرائیلی در برابر دیدگان همگان، به زور وارد قایق‌های ما شده‌اند.

در این بیانیه تاکید شده است: ما خواستار تامین یک گذرگاه امن برای ادامه این ماموریت قانونی، مسالمت‌آمیز و بشردوستانه هستیم و کشورها باید برای متوقف کردن این اقدامات که مصداق «راهزنی دریایی» است و با هدف تداوم محاصره غزه توسط اسرائیل انجام می‌شود، فوراً وارد عمل شوند.

در این بیانیه تصریح شده است: عادی‌سازی خشونت‌های رژیم اشغالگر اسرائیل، تهدیدی علیه همه ما به شمار می‌رود.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + ده =

دکمه بازگشت به بالا