سیاسی
ترامپ باز هم به الشرع عطر هدیه داد
رئیس جمهور امریکا که در دیدارش با رئیس دوره انتقالی سوریه در واشنگتن، عطر بر او اسپری کرده بود، باز هم عطر برای او فرستاد.

میدل ایست نیوز: دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا، همچنان از روابط دیپلماتیک با سوریه و احمد الشرع رئیس دوره انتقالی آن کشور، برای تبلیغ عطرهای خود بهره میبرد.
به گزارش خبرگزاری معا، در جریان سفر الشرع به واشنگتن، اقدام ترامپ برای اسپری کردن عطر بر الشرع و اسعد الشیبانی، وزیر خارجه دولت موقت سوریه، باعث تعجب بسیاری شد.
در همین زمینه، الشرع در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که ترامپ دو عطر برای او فرستاده است.
در نامهای از ترامپ به الشرع آمده: احمد، همه درباره عکسی که هنگام هدیه دادن این عطر فوقالعاده به تو گرفتیم صحبت میکنند. برای اینکه تمام نشود.
الشرع ضمن تشکر از رئیس جمهور امریکا، ابراز امیدواری کرد که دیدارش با ترامپ، منجر به ایجاد روابط مستحکم میان سوریه و امریکا شود.
الشرع در نوامبر سال گذشته نیز در کاخ سفید با ترامپ دیدار کرده بود.



