سیاسی

خوش‌بینی وزیر خارجه پاکستان درباره دستیابی ایران و امریکا به راه حل مثبت و دائمی

وزیر خارجه پاکستان گفت دستاوردهایی که تاکنون در مذاکرات حاصل شده است، نشانه‌هایی در خود دارد که ما را درباره امکان دستیابی ایران و امریکا به نتیجه مثبت و دائمی خوش‌بین می‌کند.

میدل ایست نیوز: محمد اسحاق دار وزیر خارجه پاکستان گفت دستاوردهایی که تاکنون در مذاکرات حاصل شده است، نشانه‌هایی در خود دارد که ما را درباره امکان دستیابی ایران و امریکا به نتیجه مثبت و دائمی خوش‌بین می‌کند.

به گزارش النشره، وزیر خارجه پاکستان خاطرنشان کرد، گفت‌وگوهای تلفنی مهمی که دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا انجام داد، گامی مهم به سوی تحقق صلح منطقه‌ای به شمار می‌رود.

وی افزود، دستاوردهایی که در مذاکرات حاصل شد، موجب می‌شود ما درباره امکان دستیابی به راه حلی مثبت و دائمی خوش‌بین باشیم.

اسحاق دار گفت، رهبری ترامپ و پایبندی او به گفت‌وگو و دیپلماسی و همچنین تلاش‌های معاونش جی.دی ونس و کل تیم امریکایی را می‌ستایم.

منبع
النشره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − یک =

دکمه بازگشت به بالا