سیاسی

به هلاکت رسیدن چند تروریست در کرکوک عراق

وزارت دفاع عراق از به هلاکت رسیدن تعدادی از تروریست‌ها در استان کرکوک و و تخریب و انفجار تعدادی از مخفیگاه‌های مورد استفاده گروه‌های تروریستی خبر داد.

میدل ایست نیوز: وزارت دفاع عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که یگان‌های ارتش عراق با کمک نیروهای امنیتی به اجرای ماموریت‌های ملی خود در تعقیب بقایای تروریستی و خشکاندن منابع آنها ادامه دادند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، در این بیانیه آمده است که یک نیروی مشترک در بخش گردان دوم لشکر 44 پیاده نظام وابسته به تیپ یازدهم در کرکوک بر اساس داده‌های اطلاعاتی دقیق یک عملیات امنیتی کیفی انجام دادند.

این بیانیه افزود که این عملیات منجر به کشته شدن عناصر تروریستی و تخریب و انفجار تعدادی از مخفیگاه‌های مورد استفاده گروه‌های تروریستی به عنوان پناهگاه و مراکز پشتیبانی لجستیکی آنها شده است.

وزارت دفاع عراق در این بیانیه بر عزم راسخ خود در تداوم تعقیب عناصر تروریستی هرکجا که یافت شوند، و عدم اجازه به تهدید امنیت و ثبات کشور با کمک تلاش‌های اطلاعاتی برجسته و حمایت مداوم مردم عراق تاکید کرد.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + نوزده =

دکمه بازگشت به بالا