سیاسی
ایران: متن تفاهمنامه احتمالی با امریکا تا این لحظه نهایی و قطعی نشد
یک منبع نزدیک به تیم مذاکرهکننده ایران گفت: بر خلاف ادعای برخی منابع غربی مبنی بر اینکه متن اصطلاحاً «یادداشت تفاهم» میان ایران و امریکا نهایی شده و فقط منتظر اعلام دو طرف است، این موضوع واقعیت ندارد.

میدل ایست نیوز: یک منبع نزدیک به تیم مذاکرهکننده ایران به رسانه ایرانی تسنیم گفت: بر خلاف ادعای برخی منابع غربی مبنی بر اینکه متن اصطلاحاً «یادداشت تفاهم» میان ایران و امریکا نهایی شده و فقط منتظر اعلام دو طرف است، این موضوع واقعیت ندارد و هنوز متن قطعی نشده است.
به گزارش تسنیم، وی افزود: ایران تا این لحظه به میانجی پاکستانی اعلام نهایی شدن متن را انجام نداده است.
این منبع مطلع ایرانی تاکید کرد: در صورتی که متن واقعا نهایی شود، ایران موضوع را به میانجی پاکستانی و به مردم اعلام خواهد کرد. و تا آن زمان هرگونه روایت منابع غربی درباره نهایی شدن موضوع معتبر نیست.
پیشتر شبکه NBC به نقل از یک منبع اعلام کرد که توافق میان امریکا و ایران 3 روز پیش در دوحه انجام شد اما دو طرف اعلام آن را به تاخیر انداختند.