اقتصادی

هدف قرار گرفتن یک کشتی باری در بندر ام‌قصر تکذیب شد

یک منبع امنیتی عراقی گزارش‌های منتشر شده درباره وقوع انفجار در یک کشتی باری بزرگ در بندر ام‌قصر در جنوب عراق را تکذیب کرد و این حادثه را ناشی از نقص مکانیکی دانست.

میدل ایست نیوز: یک منبع امنیتی عراقی امروز دوشنبه به جزئیات جدید درباره حادثه رخ داده برای یک کشتی باری خارجی در آبهای منطقه‌ای عراق نزدیک بندر ام‌قصر اشاره کرد.

به گزارش السومریه، این منبع گفت اطلاعات اولیه نشان می‌دهد حادثه ناشی از نقص مکانیکی در داخل کشتی بوده و هیچ نشانه‌ای درباره هدف قرار گرفتن این کشتی وجود ندارد.

وی افزود، این حادثه تلفات جانی نداشت و صرفا آسیب‌هایی به کشتی وارد شد. هم اکنون متخصصان در حال تکمیل بررسی‌های فنی برای پی‌بردن به علت وقوع حادثه هستند.

پیش از این یک منبع امنیتی عراقی از وقوع انفجار در یک کشتی بزرگ خارجی در آب‌های عراق نزدیک بندر ام‌قصر خبر داده بود. این منبع گفت کشتی عظیم MSC SARISKY V که با پرچم پاناما حرکت می‌کند پس از تخلیه محموله خود در بندر ام‌قصر در آبهای عراق دچار انفجار ناگهانی شد.

منبع
السومریه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + یازده =

دکمه بازگشت به بالا