سیاسی

مجله تخصصی نظامی: مرکز عملیات هوایی امریکا در العدید قطر با موشک‌های ایران نابود شد

یک مجله تخصصی نظامی فاش کرد مرکز عملیات هوایی امریکا در پایگاه العدید قطر در هفته‌های نخست جنگ اخیر، بر اثر حملات موشکی ایران از کار افتاده و غیرقابل استفاده شده است.

میدل ایست نیوز: مجله «نیروی هوا و فضا» (Air & Space Forces Magazine) به نقل از یک مقام ارشد امریکایی و چند منبع آگاه گزارش داد که این مرکز، که بیش از دو دهه هدایت عملیات‌های هوایی امریکا در خاورمیانه را بر عهده داشت، در اثر اصابت مستقیم چند موشک ایرانی آسیب دیده است.

به گزارش القاهره 24، بر اساس این گزارش، ارتش امریکا با پیش‌بینی احتمال هدف قرار گرفتن پایگاه العدید، از آغاز جنگ مدیریت عملیات خود را از پایگاه هوایی «شو» در ایالت کارولینای جنوبی انجام می‌داد. همچنین پیش از آغاز درگیری‌ها، نیروها و کارکنان این مرکز از تأسیسات مستقر در قطر منتقل شده بودند.

این مجله همچنین اشاره کرده است که خسارت‌های وارد شده به «مرکز عملیات هوایی مشترک» پیش‌تر علنی نشده بود. نزدیکی این تأسیسات به ایران و میزان آسیب‌های وارده، پرسش‌هایی را درباره ضرورت و توجیه بازسازی مجدد آن مطرح کرده است.

این مرکز زیر نظر فرماندهی نیروی هوایی مرکزی آمریکا فعالیت می‌کند که بازوی هوایی فرماندهی مرکزی امریکا (سنتکام)، به شمار می‌رود.

امریکا قبلا از این مرکز برای هدایت عملیات‌ هوایی خود در افغانستان و عراق، مبارزه با گروه داعش در عراق و سوریه و همچنین عملیات‌های اخیر خود علیه یمن استفاده کرده است.

منبع
القاهره 24

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − شش =

دکمه بازگشت به بالا