اقتصادی

اعتراض و درگیری رانندگان کامیون سوری در گذرگاه نصیب با اردن

اعتراض رانندگان کامیون سوری به مقررات وضع شده برای عبور از گذرگاه نصیب بین اردن و سوریه موجب تنش و ازدحام در این گذرگاه شد.

میدل ایست نیوز: شماری از رانندگان کامیون سوری در اعتراض به مقررات مربوط به عبور کامیون‌ها از گذرگاه مرزی نصیب میان سوریه و اردن دست به تجمع اعتراضی زدند که این امر باعث ایجاد تنش و ازدحام در منطقه شد.

به گزارش دیده‌بان حقوق بشر سوریه، در جریان این اعتراضات، برخی ناآرامی‌ها رخ داد و تعدادی از کامیون‌های اردنی مستقر در اطراف گذرگاه مورد حمله قرار گرفتند که موجب اختلال موقت در روند تردد و عبور و مرور شد.

در پی این حوادث، نیروهای امنیت عمومی و امنیت داخلی اردن برای کنترل اوضاع و جلوگیری از تشدید تنش وارد عمل شدند. این نیروها با متفرق کردن معترضان و ساماندهی مجدد ترافیک و تردد در منطقه، تلاش کردند شرایط را به حالت عادی بازگردانند.

رانندگان کامیون سوری خواستار بازنگری در مقررات و روندهای حاکم بر حمل‌ونقل و جابه‌جایی کالا از طریق این گذرگاه هستند که تأثیر مستقیمی بر فعالیت بخش حمل‌ونقل و مبادلات تجاری میان سوریه و اردن دارد.

منبع
دیده بان حقوق بشر سوریه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × سه =

دکمه بازگشت به بالا