سیاسی

تشکیلات خودگردان فلسطین خواستار مداخله بین‌المللی برای متوقف کردن اسرائیل در غزه شد

وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد اسرائیل به علت تداوم نقض آتش‌بس و ادامه حملات به غزه، مسئول کامل کشته و زخمی شدن فلسطینیان در این منطقه است.

میدل ایست نیوز: وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین، اسرائیل را به علت تداوم نقض آتش‌بس و ادامه حملات به غزه، مسئول کامل کشته و زخمی شدن فلسطینیان در این منطقه دانست و هشدار داد ادامه یافتن چنین اقداماتی می‌تواند فرصت‌های دستیابی به صلحی پایدار در منطقه را تضعیف کند.

به گزارش الاهرام، وزارت خارجه فلسطین همچنین از کشورهای میانجی و تمامی طرف‌های بین‌المللی خواست تلاش‌های خود را برای اعمال فشار بر اسرائیل افزایش دهند تا از غیرنظامیان حفاظت شود و ورود مستمر کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تضمین گردد.

این وزارتخانه همچنین خواستار فعال‌سازی سازوکارهای پاسخگویی و مسئولیت‌پذیری بین‌المللی و توقف عملیات نظامی در غزه شد تا شرایط لازم برای آغاز روند بازسازی و بهبود اوضاع فراهم شود.

توافق آتش‌بس میان اسرائیل و حماس که از اکتبر سال گذشته برقرار شده، همچنان به طور رسمی پابرجا است هرچند اسرائیل اعلام کرده است که عملیات نظامی خود را با هدف قرار دادن نیروها و زیرساخت‌های وابسته به حماس پیگیری می‌کند.

طبق آماری که وزارت بهداشت غزه منتشر کرده است از زمان آغاز جنگ در 7 اکتبر 2023 تاکنون 72 هزار و 961 فلسطینی در نوار غزه به شهادت رسیده‌اند. این آمار شامل 951 نفری می‌شود که از زمان اجرای توافق آتش‌بس در اکتبر گذشته جان خود را از دست داده‌اند.

منبع
الاهرام

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + هجده =

دکمه بازگشت به بالا