سیاسی

خنثی‌سازی طرح ترور رئیس دستگاه امنیت ملی عراق

دستگاه امنیت ملی عراق از خنثی‌سازی توطئه حزب بعث برای ترور رئیس این دستگاه، سخنگوی رسمی آن و مدیر امنیت بغداد و شماری از افسران امنیتی خبر داد.

میدل ایست نیوز: دستگاه امنیت ملی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که با نظارت مستقیم عبدالکریم البصری رئیس دستگاه امنیت ملی، نیروهای این دستگاه در بغداد توانستند طرح جنایی خطرناک که توسط یک هسته وابسته به تشکلی با عنوان «التجمع الوطني العراقي للتحرير والتغيير» (تجمع ملی عراق برای آزادی و تغییر) یکی از پوشش‌های حزب بعث، طراحی شده بود را خنثی کنند. این امر پس از تلاش اطلاعاتی شامل رصد، پیگیری و نفوذ صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، این بیانیه افزود که بررسی‌ها و بازجویی‌ها نشان داد که عناصر این هسته از مرحله تحریک و تهدید فراتر رفته و وارد مرحله صدور دستور، تعیین اهداف و آماده‌سازی سلاح برای اجرای ترور علیه رئیس دستگاه امنیت ملی، سخنگوی رسمی این دستگاه، مدیر امنیت بغداد و تعدادی از افسران شده بودند.

در این بیانیه تاکید شد که طی یک اقدام پیشدستانه و بر اساس مجوزهای قضایی، نیروهای دستگاه امنیت ملی عراق توانستند به این طرح پی ببرند، عناصر آن را تعقیب و افراد دخیل در این طرح را بازداشت و مدارک و اقلام مرتبط با پرونده را پیش از رسیدن به مرحله اجرا ضبط کنند.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا