سیاسی

سنتکام مدعی سرنگون کردن پهپادهای ایرانی شد

فرماندهی مرکزی امریکا (سنتکام) اعلام کرد پهپادهای ایرانی را که تلاش کردند به کشتی‌ها هنگام عبور از تنگه هرمز حمله کنند، سرنگون کرده است.

میدل ایست: فرماندهی مرکزی امریکا (سنتکام) با تاکید بر این که تنگه هرمز به روی رفت و آمد کشتی‌ها باز است افزود، پهپادهای ایرانی را که تلاش کردند به کشتی‌ها هنگام عبور از تنگه هرمز حمله کنند، سرنگون کرده است.

به گزارش الشروق، در بیانیه سنتکام آمده است، ایران تعدادی پهپاد انتحاری را برای هدف قرار دادن کشتی‌های تجاری هنگام عبور از تنگه هرمز به پرواز درآورد.

بر اساس این بیانیه، نیروهای امریکایی ظرف چند ساعت همه این پهپادها را سرنگون کردند و رفت و آمد کشتی‌ها از تنگه هرمز بدون هیچ مانعی ادامه دارد. این آبراه بین‌المللی تجاری به روی رفت و آمد کشتی‌ها باز است.

سپاه پاسداران ایران قبلا به طور رسمی ممنوعیت عبور همه کشتی‌های تجاری و نفتکش‌ها را از تنگه هرمز اعلام کرده بود. این اقدام، واکنشی به موج حملات هوایی امریکا به مراکز نظامی و تاسیسات راداری در استان‌های جنوبی و جزایر راهبردی ایران از جمله جزیره قشم بود.

سرنگونی پهپادهای ایرانی پس از آن روی داد که دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا از دستیابی به توافق با ایران و موافقت همه طرف‌ها از جمله اسرائیل با آن خبر داد.

منبع
الشروق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 1 =

دکمه بازگشت به بالا