سیاسی

عراق: دولت الزیدی اجازه هیچگونه تجاوز به کشورهای همسایه را نخواهد داد

مشاور امنیت ملی عراق در دیدار وزیر خارجه ایران حفظ امنیت و ثبات منطقه را یک مسئولیت همگانی دانست و گفت: دولت علی الزیدی نخست وزیر عراق هرگز اجازه نخواهد داد هیچگونه تجاوزی علیه کشورهای همسایه انجام شود.

میدل ایست نیوز: قاسم العبودی مشاور امنیت ملی عراق امروز از سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران و هیئت همراه وی استقبال کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، در این دیدار توسعه همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف در راستای خدمت به منافع مشترک دو کشور و دو ملت دوست و شماری از پرونده‌ها و مسائل دارای اهمیت مشترک، به خصوص همکاری‌های امنیتی، کنترل مرزها، تبادل اطلاعات و اجرای توافقنامه‌های امنیتی مشترک، مورد بررسی قرار گرفت.

العبودی تاکید کرد که روابط عراق با همسایه‌اش ایران، روابطی نزدیکی است که در مواضع و تعاملات دو ملت و دو کشور همسایه تجلی یافته است.

وی افزود که دولت علی الزیدی نخست وزیر عراق هرگز اجازه نخواهد داد هیچگونه تجاوزی علیه کشورهای همسایه انجام شود.

این مقام عراقی تاکید کرد که حفظ امنیت و ثبات منطقه مسئولیت تمامی کشورهای منطقه است.

از طرفی دیگر وزیر خارجه ایران تاکید کرد که کشورش روابطی تاریخی و پیوندهای عمیق و گسترده‌ای با عراق دارد.

وی در ادامه درود دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران را به العبودی ابلاغ و از نقش دولت عراق در راستای حفظ امنیت و ثبات منطقه قدردانی کرد.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × چهار =

دکمه بازگشت به بالا