اقتصادی

رایزنی عربستان و چین برای ایجاد شراکت‌های استراتژیک در بخش حمل‌ونقل و لجستیک

سازمان کل حمل‌ونقل عربستان سعودی با حضور فعال در نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل و لجستیک ۲۰۲۶ شانگهای، بستری از شراکت‌های منحصر به فرد و فرصت‌های سرمایه‌گذاری را رقم زد.

میدل ایست نیوز: سازمان کل حمل و نقل عربستان سعودی در حاشیه نمایشگاه بین المللی حمل و نقل و لجستیک 2026 شانگهای، تفاهم‌نامه‌های مهمی در زمینه خودروهای خودران و هوشمندسازی شهری میان شرکت‌های پیشرو دو کشور به امضا رساند.

به گزارش الریاض، سازمان کل حمل‌ونقل عربستان سعودی با هدف تقویت جایگاه بین‌المللی این کشور در حوزه ترانزیت، بسته ویژه‌ای از مشارکت‌ها و توافق‌های راهبردی را در جریان نمایشگاه حمل‌ونقل و لجستیک ۲۰۲۶ در شهر شانگهای چین به نمایش گذاشت.

این سازمان در غرفه اختصاصی خود، به معرفی زیرساخت‌های قانونی مشوق سرمایه‌گذاری و چشم‌اندازهای نوین بخش لجستیک در پادشاهی عربستان پرداخت.

در حاشیه این نمایشگاه، یک یادداشت تفاهم کلیدی میان شرکت عربستانی «علم» با شرکت «شهر هوشمند شنژن» چین به امضا رسید که هدف از این تفاهم‌نامه، توسعه راهکارهای هوشمند جابه‌جایی و فناوری خودروهای خودران عنوان شده است که می‌تواند با تکیه بر تحول دیجیتال، کارایی و بهره‌وری را در بخش‌های مرتبط به شدت افزایش دهد.

هیئت اعزامی عربستان سعودی علاوه بر برگزاری نشست‌های دوجانبه با دفتر حمل‌ونقل شهرداری شنژن، از شرکت فناوری «هوآوی» نیز بازدید کرد.

این بازدید با هدف اطلاع از آخرین دستاوردهای هوش مصنوعی در مدیریت ترافیک و سیستم‌های حمل‌ونقل هوشمند، تبادل تجربیات و بررسی افق‌های جدید همکاری صورت گرفت.

منبع
الریاض

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − دو =

دکمه بازگشت به بالا