سیاسی

ادامه حملات توپخانه‌ای و تخریب منازل مسکونی در جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی

ارتش رژیم صهیونیستی با تشدید عملیات تخریب منازل مسکونی و هدف قرار دادن محورهای مواصلاتی جنوب لبنان با آتشبارهای سنگین، پرونده نقض آتش‌بس را سنگین‌تر کرد.

میدل ایست نیوز: ارتش رژیم صهیونیستی در جدیدترین تحرکات نظامی خود در جنوب لبنان، حومه شهرک «بیت یاحون» و جاده مواصلاتی «کونین» به «بنت‌جبیل» را هدف حملات توپخانه‌ای و آتشبارهای سنگین قرار داد.

به گزارش النشره، فرماندهی ارتش اسرائیل حملات توپخانه‌ای شدیدی را علیه حومه شهرک «بیت یاحون» واقع در منطقه بنت‌جبیل به اجرا گذاشت به گونه ای که این حملات با آتشباری و تیراندازی گسترده و پیاپی سلاح‌های سنگین در طول مسیر جاده‌ای شهرک «کونین» به سمت شهر بنت‌جبیل همراه بود.

بر اساس گزارش‌های میدانی، نیروهای اسرائیلی شب گذشته نیز اقدامات تخریبی خود را در این منطقه تشدید کردند و چندین واحد مسکونی را در حدفاصل منطقه «بيت ياحون – حداثا» به طور کامل منفجر و ویران کردند.

در همین راستا، عملیات انفجار و تخریب مشابهی نیز توسط ارتش اسرائیل در شهرک «الطیری» واقع در بنت‌جبیل گزارش شده است.

ارتش اسرائیل با تداوم حملات توپخانه‌ای به حومه شهرک‌های مرزی و انفجار منازل مسکونی در جنوب لبنان، مدام در حال نقض کردن توافقنامه آتش‌بس است به طوری که این تحرکات نظامی، ثبات شکننده منطقه را مجدداً با بحران مواجه ساخته است.

منبع
النشره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + 9 =

دکمه بازگشت به بالا