سیاسی

عراق: امنیت اقتصادی بخشی از امنیت ملی کشورهاست

مشاور امنیت ملی عراق در دیدار سفیر هند در بغداد ضمن بررسی توسعه روابط و همکاری میان دو کشور بیان کرد: امنیت اقتصادی بخشی از امنیت ملی کشورهاست.

میدل ایست نیوز: قاسم العبودی مشاور امنیت ملی عراق از سومین باغچی سفیر هند در بغداد استقبال کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، در این دیدار توسعه روابط و همکاری میان دو کشور که به منافع مشترک میان دو کشور و دو ملت دوست خدمت می‌کند، مورد بررسی قرار گرفت.

العبودی گفت که درگیری‌ها و جنگ‌ها به طور خاص کشورهای منطقه و به طور کل کشورهای جهان را تحت تاثیر قرار داده و تاثیر آن در برنامه‌های اقتصادی و توسعه‌ای کشورها منعکس شده است.

وی بیان کرد که دولت علی الزیدی نخست وزیر عراق در راستای تقویت امنیت و ثبات کشور و ایجاد فضای مناسب برای سرمایه‌گذاری، اقدامات مهم و عملی برای مبارزه با فساد و انحصار سلاح در دست دولت اتخاذ کرده است.

مشاور امنیت ملی عراق تاکید کرد که امنیت اقتصادی بخشی از امنیت ملی کشورهاست.

از طرفی دیگر سفیر هند ضمن تبریک به العبودی به مناسبت انتصاب به این سمت بر اهتمام دولت هند به ایجاد روابط اقتصادی و امنیتی با عراق در راستای خدمت منافع مشترک دو کشور تاکید کرد.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × چهار =

دکمه بازگشت به بالا