خبر اولسیاسی

آمادگی نجف اشرف برای استقبال از پیکر رهبر شهید ایران

هم‌زمان با نزدیک شدن به زمان برگزاری مراسم تشییع آیت‌الله خامنه‌ای، خیابان‌های نجف با نصب تصاویر وی و برافراشتن پرچم‌های ایران و عراق آماده شده استقبال شده است.

میدل ایست نیوز: در آستانه برگزاری مراسم تشییع آیت‌الله خامنه‌ای، بخش‌های مختلف شهر نجف شاهد نصب تصاویر وی و برافراشته شدن پرچم‌های جمهوری اسلامی ایران و عراق است. همچنین موکب‌های خدماتی در مسیر فرودگاه بین‌المللی نجف تا حرم مطهر امام علی (ع) و دیگر خیابان‌های شهر برای ارائه خدمات به زائران و شرکت‌کنندگان مستقر شده‌اند.

این اقدامات تنها چند ساعت پیش از آغاز مراسم تشییع انجام شده است. بر اساس برنامه اعلام‌شده، مراسم تشییع ساعت ۶ صبح روز چهارشنبه در نجف برگزار خواهد شد و سپس پیکر برای برگزاری مراسم دیگری که ساعت ۴ بعدازظهر در کربلا برنامه‌ریزی شده، به این شهر منتقل می‌شود.

یک منبع آگاه نیز اعلام کرد که علی الزیدی نخست‌وزیر عراق، شامگاه سه‌شنبه برای استقبال از پیکر آیت‌الله خامنه‌ای در فرودگاه بین‌المللی نجف حضور خواهد یافت.

در همین راستا، سعد معن رئیس واحد اطلاع‌رسانی امنیتی عراق، روز دوشنبه در نشست خبری که در ساختمان استانداری نجف برگزار شد، از همه طرف‌ها خواست مراسم تشییع را از مسائل و رقابت‌های سیاسی دور نگه دارند و از هرگونه بهره‌برداری سیاسی از آن خودداری کنند.

وی همچنین تأکید کرد که هیچ شخصیتی از حضور در این مراسم منع نشده و افزود که مسیر مراسم تشییع در نجف حدود ۶ کیلومتر و در کربلا حدود ۵.۸ کیلومتر خواهد بود.

پیش‌تر نیز سفیر ایران در بغداد اعلام کرده بود که «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی و فرزند ارشد آیت‌الله خامنه‌ای در مراسم تشییع در عراق حضور خواهند داشت.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =

دکمه بازگشت به بالا