اجتماعیخبر اول

الحکیم خواستار محاکمه علنی متهمان اصلی پرونده‌های فساد مالی در عراق شد

رهبر جریان حکمت ملی عراق امروز شنبه بار دیگر از اقدامات برای تحت پیگرد قرار دادن مسئولان فاسد حمایت کرد و خواستار محاکمه علنی دانه درشت‌ها شد.

میدل ایست نیوز: سیدعمار الحکیم رهبر جریان حکمت ملی عراق، امروز شنبه بار دیگر از اقدامات برای پیگرد پرونده‌های فساد حمایت کرد و از دستگاه قضایی عراق خواست متهمان اصلی پرونده‌های سوءاستفاده از اموال عمومی را به صورت علنی محاکمه کند.

به گزارش السومریه، الحکیم در پیامی تأکید کرد نباید در برابر هیچ فردی که جرم او در زمینه فساد اثبات شده است، تساهل یا مماشات صورت گیرد. وی همچنین حمایت کامل خود را از دستگاه قضایی و دولت در زمینه تعقیب و مجازات افراد فاسد، صرف‌نظر از جایگاه یا وابستگی‌های آنان، اعلام کرد.

رهبر جریان حکمت ملی همچنین خواستار اجرای قانون برای همه افراد، بدون هیچ‌گونه استثنا شد و تأکید کرد که وابستگی سیاسی یا موقعیت شغلی نباید بهانه‌ای برای فرار از پاسخگویی باشد، مشروط بر آن که جرم فرد بر اساس حکم قانونی اثبات شده باشد.

سیدعمار الحکیم همچنین بار دیگر بر درخواست صریح خود برای برگزاری محاکمه‌های علنی متهمان اصلی پرونده‌های فساد تأکید کرد و این اقدام را گامی در جهت تقویت شفافیت و پاسخگویی در ساختار حکومت دانست.

منبع
السومریه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 14 =

دکمه بازگشت به بالا