سیاسی

حمله ارتش ایران به پایگاه علی السالم کویت

ارتش ایران از حمله به انبار مهمات ارتش امریکا در اردوگاه العدیری و رادار پاتریوت و رادار هوایی این ارتش در پایگاه علی‌السالم کویت خبر داد.

میدل ایست نیوز: ارتش ایران در اطلاعیه‌ای نوشت: در پاسخ به تجاوزات مکرر دشمن، شهادت هم‌وطنان عزیز و حمله به پل‌ها، زیرساخت‌ها و مناطق غیر نظامی، ساعاتی قبل و در مرحله شانزدهم عملیات صاعقه، ارتش جمهوری اسلامی ایران، انبار مهمات ارتش تروریستی امریکا در اردوگاه العدیری و رادار پاتریوت و رادار هوایی این ارتش متجاوز در پایگاه علی‌السالم کویت را، آماج حملات پرحجم پهپاد‌های انهدامی خود قرار داد.

به گزارش ایسنا، این اطلاعیه افزود: اردوگاه العدیری یکی از پایگاه‌های مهم ارتش تروریستی امریکا در منطقه و در فاصله ۱۰۴ کیلومتری مرز‌های جمهوری اسلامی ایران و از مراکز مهم پشتیبانی و تجدید سازمان نیرو‌های امریکایی است که اخلال در عملکرد این پایگاه تاثیر قابل توجهی بر عملیات‌های پشتیبانی ارتش در منطقه می‌گذارد.

در این اطلاعیه ذکر شد: پایگاه هوایی علی‌السالم نیز از پایگاه‌های مهم، مرکز اصلی ترابری هوایی و دروازه ورود نیرو‌های نظامی به منطقه غرب آسیاست که نقش محوری در راهبرد نظامی و لجستیکی ارتش متجاوز امریکا در منطقه ایفا می‌کند.

منبع
ایسنا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + چهار =

دکمه بازگشت به بالا