سیاسی

گفت‌وگوی وزیر خارجه قطر با همتایان اردنی، عمانی و عربستانی خود

نخست وزیر و وزیر خارجه قطر در تماس‌های تلفنی جداگانه با وزرای خارجه اردن و عمان و عربستان درباره کاهش تنش‌ها در منطقه گفت‌وگو کرد.

میدل ایست نیوز: وزارت خارجه قطر خبر داد که محمد بن عبدالرحمن نخست وزیر و وزیر خارجه قطر در تماس تلفنی با ایمن الصفدی وزیر خارجه اردن حملات دوباره ایران به این کشور را محکوم کرد.

به گزارش الجزیره، بن عبدالرحمن بر ضرورت پایبندی طرف‌های درگیری به گفت‌وگو و اجرای یادداشت تفاهم تاکید کرد.

وی همچنین بار دیگر به حمایت قطر از تلاش‌های مربوط به کاهش تنش و دستیابی به توافق جامع اشاره کرد.

وزیر خارجه قطر در تماس جداگانه با بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان درباره تلاش‌های کاهش تنش و تقویت امنیت گفت‌وگو کرد.

وزیر خارجه قطر بر اهمیت تضمین آزادی دریانوردی در تنگه هرمز و احترام به حاکمیت عمان تاکید کرد.

این مقام قطری همچنین با فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان درباره هماهنگی مشترک برای کاهش تنش در منطقه گفت‌وگو کرد.

بن عبدالرحمن همچنین بر ضرورت پایبندی طرف‌های درگیری به دیپلماسی و تضمین آزادی دریانوردی در تنگه هرمز تاکید کرد.

محمد بن عبدالرحمان آل ثانی در تماسی تلفنی با ایمن الصفدی وزیر امور خارجه اردن نیز حملات به اردن را به شدت محکوم کرد و آن را نقض آشکار حاکمیت و تمامیت ارضی اردن و قوانین بین‌المللی دانست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × سه =

دکمه بازگشت به بالا