خبر اولسیاسی

انصار الله، ممنوعیت تردد دریایی بر عربستان اعمال کرد

انصار الله یمن ممنوعیت تردد دریایی برای عربستان را براساس معادله محاصره در برابر محاصره اعمال کرد.

میدل ایست نیوز: یحیی سریع سخنگوی نظامی انصار الله یمن امروز دوشنبه از اعمال محدودیت تردد دریایی برای عربستان براساس معادله محاصره در برابر محاصره خبر داد.

به گزارش المسیره، یحیی سریع گفت که دشمن سعودی مجرم به محاصره ظالمانه علیه ملت یمن و غارت منابع آن از حدود ۱۲ سال گذشته ادامه می‌دهد.

او افزود که نمی‌توان محاصره دشمن سعودی را پذیرفت یا در مقابل آن سکوت کرد. ملت یمن نمی‌توانند از محاصره ظالمانه رنج ببرند و به آن‌ها تعرض شود اما آن‌ها هیچ موضعی نداشته باشند.

سخنگوی نظامی انصار الله یمن اعلام کرد که محاصره دریایی دشمن سعودی از هم اکنون آغاز شده است.

وی ضمن تاکید بر حق ملت یمن در مقابله به مثل از طریق محاصره و تشدید تنش گسترده، گفت که ملت یمن آماده همه گزینه‌ها هستند.

سریع با اشاره به اینکه هرگونه تشدید تنش گسترده از سوی عربستان، با تشدید تنش فراگیر و سخت پاسخ داده خواهد شد، خواستار تداوم آماده باش ملت یمن شد.

او از ملت یمن خواست برای همه سناریو‌ها و تحولات و پشتیبانی جبهه‌ها آمادگی کامل داشته باشند، به به ملت عظیم یمن بابت تظاهرات میلیونی بی‌نظیر درود فرستاد.

وی تاکید کرد که انصار الله از هیچ تلاشی برای استرداد حقوق غارت شده خود و پایان محاصره ظالمانه با هر نتایج و پیامدهایی که داشته باشد، دریغ نخواهد کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × یک =

دکمه بازگشت به بالا