خبر اولسیاسی

رویترز: پاکستان به دنبال احیای مذاکرات میان ایران و امریکا است

رویترز گزارش داد که اسلام‌آباد در چارچوب ابتکاری که از سوی چین آغاز شده، در حال بررسی راهکاری برای ازسرگیری مذاکرات متوقف‌ شده میان امریکا و ایران با هدف پایان دادن به جنگ است.

میدل ایست نیوز: 3 منبع پاکستانی اعلام کردند که اسلام‌آباد در چارچوب ابتکاری که از سوی چین آغاز شده، در حال بررسی راهکاری برای ازسرگیری مذاکرات متوقف‌ شده میان ایالات متحده امریکا و ایران با هدف پایان دادن به جنگی است که نزدیک به 5 ماه از آغاز آن می‌گذرد.

به گزارش رویترز، به گفته این منابع، گفت‌وگوهای مقدماتی در جریان سفر اسکندر مؤمنی، وزیر کشور ایران، به اسلام‌آباد در هفته جاری انجام شده است. این دومین سفر وی به پاکستان طی ۱۰ روز گذشته به شمار می‌رود.

بر اساس اطلاعات منتشرشده از سوی دولت پاکستان، مؤمنی که از چهره‌های نزدیک به سپاه پاسداران ایران محسوب می‌شود، در این سفر با مقام‌های ارشد دولت پاکستان و همچنین ژنرال عاصم منیر، فرمانده ارتش این کشور، دیدار و گفت‌وگو کرده است.

با این حال، منابع پاکستانی تأکید کردند که همچنان موانع قابل توجهی بر سر راه ازسرگیری هرگونه مذاکره میان تهران و واشنگتن وجود دارد.

همچنین 3 منبع پاکستانی که به دلیل حساسیت موضوع نخواستند نامشان فاش شود، اعلام کردند اسحاق دار، وزیر امور خارجه پاکستان، در جریان سفر هفته گذشته خود به چین، درباره تلاش‌های جدید برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه با مقام‌های چینی گفت‌وگو کرده است.

یکی از مقام‌های دولت پاکستان گفت چین از حملات ایران به برخی کشورهای عضو شورای همکاری و نیز بسته شدن تنگه هرمز ابراز نارضایتی کرده است، زیرا این تحولات به منافع اقتصادی پکن آسیب می‌زند.

وی افزود، ادامه ناآرامی‌ها در دریای سرخ نیز یکی دیگر از مسیرهای مهم تجاری مورد اتکای چین را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

یک مقام پاکستانی دیگر نیز بیان کرد که توقف حملات به عربستان و سایر کشورهای عضو شورای همکاری اکنون به پیش‌شرط ازسرگیری هرگونه مذاکرات تبدیل شده است.

به گفته این مقام، پاکستان این پیام را پیش‌تر به طرف ایرانی منتقل کرده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 1 =

دکمه بازگشت به بالا