خبر اولسیاسی

الشرع: قصد انجام هیچگونه مداخله نظامی در لبنان را نداریم/ روابط سوریه با عراق در حال بهبود است

رئیس دوره انتقالی سوریه به الجزیره گفت که ما قصد انجام هیچگونه مداخله نظامی در لبنان را نداریم و هرگونه هرج‌ومرج در لبنان مستقیما بر سوریه تاثیر خواهد گذاشت.

میدل ایست نیوز: احمد الشرع رئیس دوره انتقالی سوریه به الجزیره گفت که ما قصد انجام هیچگونه مداخله نظامی در لبنان را نداریم.

به گزارش الجزیره، وی افزود که ما با دولت لبنان در حال بررسی راه‌حل‌هایی هستیم که به خروج لبنان از بحران و رسیدن آن به منطقه امن کمک می‌کند.

وی گفت که هرگونه هرج‌ومرج در لبنان مستقیما بر سوریه تاثیر خواهد گذاشت.

رئیس دوره انتقالی سوریه اظهار داشت که ما از انحصار سلاح و تصمیم صلح و جنگ در دست دولت لبنان حمایت می‌کنیم.

الشرع گفت که ما نسبت به گسترش دامنه جنگ در منطقه نگرانیم.

وی افزود که ما از درگیری با اسرائیل خودداری می‌کنیم و منفعت ما در این است.

رئیس دوره انتقالی سوریه گفت که ما با مشارکت گروهی از کشورها در حال کار برای دستیابی به توافق امنیتی با اسرائیل هستیم.

وی تصریح کرد که اگر توافق امنیتی با اسرائیل موفقیت آمیز باشد راه را برای صلح جامع بدون آنکه سوریه از حق خود در قبال جولان اشغالی چشم‌پوشی کند، هموار خواهد کرد.

رئیس دوره انتقالی سوریه بیان کرد که لغو تحریم‌های اقتصادی بدون خروج سوریه از فهرست کشورهای حامی تروریسم فایده نخواهد داشت.

الشرع به کندی پیش رفتن اجرای توافق با کُردها اشاره کرد و گفت که ما همچنان به آن امیدداریم.

وی در ادامه گفت که ما برای مدیریت پرونده مفقودشدگان مطابق با اصول بین‌المللی  و با همکاری کشورهای دارای تجربه، کمیته‌ای تشکیل دادیم.

رئیس دوره انتقالی سوریه در خصوص عراق گفت که روابط با عراق به طور مستمر در حال بهبود است.

رئیس دوره انتقالی سوریه افزود که هنوز بررسی‌ها با روسیه درباره آینده پایگاه‌های نظامی آن در سوریه را به پایان نرسانده‌ایم.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج − یک =

دکمه بازگشت به بالا