اقتصادیخبر اولسیاسی

نخست وزیر مصر: درباره حادثه دمیاط بر اساس گمانه‌زنی‌ها تصمیم نمی‌گیریم

نخست‌وزیر مصر گفت دولت مصر تصمیمات خود برای واکنش نشان دادن به حمله اخیر به بندر دمیاط را بر اساس گمانه‌زنی اتخاذ نمی‌کند، بلکه تنها بر پایه واقعیت‌ها و اطلاعات قطعی عمل می‌کند.

میدل ایست نیوز: مصطفی مدبولی نخست‌وزیر مصر گفت مجموعه دستگاه‌های امنیتی مصر در حال ارزیابی همه جوانب حادثه حمله به بندر دمیاط هستند تا درباره واکنش احتمالی دولت در مرحله بعد تصمیم‌گیری شود.

به گزارش المصری الیوم‏، مصطفی مدبولی امروز پنج‌شنبه در نشست خبری هفتگی خود، درباره حادثه روز گذشته در بندر دمیاط گفت، دستگاه‌های مختلف دولت، بلافاصله پس از دریافت گزارش حادثه، با هماهنگی کامل میان وزارتخانه‌ها و نهادهای ذی‌ربط، به شکلی کاملا حرفه‌ای وارد عمل شدند. وی گفت: اولویت اصلی ما مهار فوری آتش‌سوزی و جلوگیری از گسترش آن و خارج شدن اوضاع از کنترل بود.

او افزود، کشتی شناور تبدیل گاز طبیعی مایع به گاز که هدف حمله قرار گرفته بود، به‌منظور جلوگیری از هرگونه خطر برای بندر، زیرساخت‌ها و کشتی‌های مستقر در آن، به فاصله حدود 3.5 کیلومتری بندر و به سمت آبهای آزاد منتقل شد. به گفته وی، اگر این کشتی که حامل گاز فشرده بود دچار انفجار می‌شد، ممکن بود کنترل اوضاع بسیار دشوار شود.

نخست‌وزیر مصر اظهار داشت، نیروهای مصری طی 12 ساعت عملیات مستمر موفق شدند آتش را به طور کامل مهار کنند و فعالیت بندر را به حالت عادی بازگردانند. وی افزود، همزمان، نهادهای مسئول در حال بررسی دقیق حادثه هستند تا علت آن را با اطمینان کامل مشخص کنند.

مدبولی همچنین تأکید کرد، مجموعه دستگاه‌های امنیتی در حال ارزیابی همه جوانب حادثه هستند تا درباره واکنش احتمالی دولت در مرحله بعد تصمیم‌گیری شود. وی گفت: دولت مصر تصمیمات خود را بر اساس گمانه‌زنی اتخاذ نمی‌کند، بلکه تنها بر پایه واقعیت‌ها و اطلاعات قطعی عمل می‌کند؛ به‌ ویژه این که تاکنون هیچ طرفی مسئولیت این حادثه را بر عهده نگرفته است.

او در ادامه افزود: مصر هرگز بر اساس واکنش‌های احساسی یا فضای ایجاد شده در شبکه‌های اجتماعی تصمیم‌گیری نمی‌کند، به ویژه در شرایطی که جهان با بحران‌های مختلف روبه‌رو است. ما با نهایت خرد، آرامش و متانت عمل می‌کنیم و به عنوان کشوری قدرتمند و تأثیرگذار در منطقه، ابزارها و گزینه‌های لازم را در اختیار داریم.

نخست‌وزیر مصر در پایان برای اطمینان بخشیدن به شهروندان درباره وضعیت تأمین انرژی پس از حادثه اعلام کرد سامانه جایگزین بلافاصله وارد مدار شده است و تا زمان بازگشت شرایط به حالت عادی، نیازهای کشور را تأمین می‌کند.

منبع
المصری الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − 4 =

دکمه بازگشت به بالا