هرتزوگ خلع سلاح کامل حماس را شرط پیشرفت مذاکرات درباره غزه دانست
رئیس اسرائیل ضمن اعلام حمایت از طرح «شورای صلح غزه» درباره آینده این منطقه، خلع سلاح کامل جنبش حماس را شرط پیشرفت مذاکرات درباره اجرای این طرح دانست.

میدل ایست نیوز: اسحاق هرتزوگ رئیس اسرائیل اعلام کرد در تلاشهای «شورای صلح غزه» که با حمایت و نظارت دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا در حال پیگیری است، نکات مثبت و امیدوارکننده بسیاری میبیند.
به گزارش روسیا الیوم، هرتزوگ در مراسم دریافت استوارنامه سفیران جدید آلمان، شیلی، هندوراس، نیجریه و سریلانکا گفت، طرح 20 مادهای ترامپ، که به تصویب شورای امنیت سازمان ملل نیز رسیده است، گامی بسیار مثبت به شمار میرود؛ به ویژه اگر اجرای راهکارها و توافقهایی که در آینده حاصل خواهد شد، با جدیت دنبال شود.
با این حال، هرتزوگ تأکید کرد که هرگونه پیشرفت در این روند، منوط به خلع سلاح کامل حماس است. او ابراز امیدواری کرد که این جنبش با این شرط موافقت کند و افزود که این اقدام، پیششرطی اساسی برای ورود به مرحله بعدی است که شامل تشکیل یک دولت تکنوکرات برای اداره نوار غزه خواهد بود.
هرتزوگ در پایان از تلاشهای دولت امریکا، شورای صلح غزه، دونالد ترامپ و نیکولای ملادنوف مدیر اجرایی این شورا، قدردانی کرد و گفت این ابتکار میتواند چشماندازی امیدوار کننده برای مردم غزه و همچنین مردم اسرائیل فراهم کند.



