سیاسی

دادستانی سوریه برای پسرخاله بشار اسد حکم اعدام درخواست کرد

دادستانی کل سوریه خواستار صدور حکم اعدام با چوبه دار برای عاطف نجیب پسرخاله بشار اسد رئیس جمهور برکنار شده سوریه، به اتهام ارتکاب جنایت علیه مردم سوریه شد.

میدل ایست نیوز: دادستانی کل سوریه خواستار صدور حکم اعدام با چوبه دار برای عاطف نجیب پسرخاله بشار اسد رئیس جمهور برکنار شده سوریه، به اتهام ارتکاب جنایت علیه مردم سوریه شد.

به گزارش خبرگزاری سانا، عاطف نجیب قبلا ریاست شعبه امنیت سیاسی استان درعا را بر عهده داشت و به عنوان مستقیم سرکوب‌ها و موج بازداشت‌هایی معرفی شده است که از سال 2011 در این استان آغاز شد. از جمله مهم‌ترین این موارد، بازداشت کودکان درعا در مارس 2011 بود که جرقه اعتراضات در سوریه را زد.

این درخواست‌ها در جریان هشتمین جلسه رسیدگی دادگاه، شامل دفاعیات دادستان، شاکیان، وکلای مدافع و آخرین اظهارات متهم مطرح شد. دادگاه نیز جلسه بعدی را برای 11 اوت تعیین کرد.

دادستانی کل سوریه، عاطف نجیب و همدستانش را به ارتکاب جنایت علیه بشریت و ارتکاب جنایت جنگی از طریق اعمال شکنجه سازمان یافته، قتل عمد، و سلب آزادی افراد متهم کرده و اشد مجازات را برای آنان درخواست کرده است. برای شخص عاطف نجیب، اعدام با چوبه دار درخواست شده است.

منبع
سانا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 4 =

دکمه بازگشت به بالا