سیاسی

کشف و ضبط یک محموله بزرگ سلاح و مهمات قاچاق به لبنان در طرطوس

نیروهای امنیت داخلی سوریه با همکاری دستگاه اطلاعات عمومی این کشور، طی یک عملیات مشترک در استان طرطوس، از قاچاق یک محموله تسلیحات و مهمات به مقصد خاک لبنان جلوگیری کردند.

میدل ایست نیوز: نیروهای امنیتی سوریه در پی یک عملیات امنیتی مشترک در استان ساحلی طرطوس، موفق شدند یک محموله حاوی تسلیحات جنگی و مهمات را به‌طور کامل توقیف کنند.

به گزارش النشره، نیروهای امنیت داخلی سوریه در بیانیه‌ای اعلام کردند: در یک عملیات امنیتی مشترک با دستگاه اطلاعات عمومی، موفق به خنثی‌سازی یک طرح قاچاق محموله سلاح و مهمات از استان طرطوس به مقصد خاک لبنان شده‌اند.

در این بیانیه آمده است: این عملیات به توقیف کامل این محموله انجامید که شامل تفنگ‌های خودکار، راکت‌های آرپی‌جی (RPG)، خشاب‌های سلاح و مقادیر زیادی مهمات گوناگون بود که برای قاچاق بسته‌بندی و آماده شده بودند.

منبع
النشره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 3 =

دکمه بازگشت به بالا