سیاسی

یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به روستای «الرفید» در حومه قنیطره سوریه

نظامیان رژیم صهیونیستی با ورود به روستای الرفید در حومه جنوبی استان قنیطره، اقدام به بازرسی منازل کردند و موجی از نگرانی و ترس در میان ساکنان این منطقه مرزی به راه انداختند.

میدل ایست نیوز: منابع محلی در استان قنیطره، اعلام کردند: نیروهای اسرائیلی در این پیشروی وارد محله غربی روستای الرفید شدند و چندین خانه را مورد بازرسی قرار دادند.

به گزارش روسیا الیوم، این تحرک نظامی در امتداد پیشروی‌های مداوم نیروهای اسرائیلی در مناطق جنوبی سوریه، به‌ویژه استان‌های درعا، قنیطره و حومه دمشق انجام می‌شود که با مواردی نظیر یورش به منازل، بازداشت و ایجاد رعب و وحشت میان شهروندان، احداث ایست‌های بازرسی، ایجاد خاکریز، تسطیح و تخریب زمین‌های کشاورزی و مانع‌تراشی در دسترسی کشاورزان به زمین‌هایشان همراه بوده است.

گفتنی است استان‌های قنیطره و درعا همواره شاهد ورود نیروهای اسرائیلی به خاک سوریه و همچنین تیراندازی و درگیری‌های پراکنده در مناطق مرزی بوده‌اند که نشان‌دهنده تداوم تنش‌های امنیتی در این منطقه است.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × دو =

دکمه بازگشت به بالا