اقتصادیسیاسی

کاهش ۵۵ درصدی کمک‌های بشردوستانه بریتانیا به سوریه

روزنامه فایننشال تایمز از تصمیم بریتانیا برای کاهش بیش از ۴۰ درصدی کمک‌های اقتصادی به چند کشور آفریقایی و سوریه خبر داد.

میدل ایست نیوز: دولت بریتانیا در راستای بازنگری در هزینه‌های عمومی و تقویت بخش‌های دفاعی و امنیتی خود، بودجه کمک‌های مستقیم اقتصادی به سوریه و چندین کشور آفریقایی را بیش از ۴۰ درصد کاهش می‌دهد.

به گزارش روسیا الیوم، طبق این تصمیم، مجموع کمک‌های برون‌مرزی بریتانیا برای برنامه‌های حمایتی از ۳.۱۴ میلیارد پوند معادل (۴.۲۴ میلیارد دلار) در سال مالی ۲۰۲۴–۲۰۲۵ به ۱.۷۹ میلیارد پوند مبلغی معادل (۲.۴۲ میلیارد دلار) در سال مالی ۲۰۲۸–۲۰۲۹ خواهد رسید که نشان‌دهنده کاهش ۴۳ درصدی است.

در این میان، سهم سوریه با کاهش ۵۵ درصدی روبه‌رو شده است و کشورهای دیگری چون سیرالئون (۸۳٪)، سومالی (۴۹٪)، سودان جنوبی (۴۶٪) و افغانستان (۳۹٪) نیز مشمول این تعدیل بودجه شده‌اند.

این تصمیم که نتیجه فشار اقتصادی و تغییر سیاست‌های کلان لندن برای تخصیص منابع به قدرتمندسازی توان دفاعی است، موجی از انتقادها را از سوی نهادهای سازمان ملل و سازمان‌های امدادی بین‌المللی مانند «آکسفام» به همراه داشته است.

کارشناسان هشدار دادند قطع این اعتبارات در میان بحران‌های جاری، پیامدهای فاجعه‌باری برای اقشار آسیب‌پذیر دارد و موجب به خطر افتادن جان انسان‌ها می‌شود.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + 14 =

دکمه بازگشت به بالا