اجتماعیسیاسی

سوریه و اردن درباره تقویت همکاری‌های نظامی گفت‌وگو کردند

مقامات نظامی سوریه و اردن درباره راه‌های تقویت همکاری و هماهنگی و همچنین تبادل تجربیات نظامی میان دو کشور گفت‌وگو کردند.

میدل ایست نیوز: سوریه و اردن درباره راه‌های تقویت همکاری و هماهنگی و همچنین تبادل تجربیات نظامی میان دو کشور گفت‌وگو کردند.

به گزارش آناتولی بر اساس بیانیه وزارت دفاع سوریه، این گفت‌وگوها در جریان سفر عبدالقادر الطاحوش، فرمانده پلیس نظامی ارتش سوریه، به اردن انجام شد.

بر اساس این بیانیه، الطاحوش را در این سفر احمد سعید عیسی، مدیر اداره همکاری‌های بین‌المللی، و شماری از افسران همراهی کردند.

الطاحوش در جریان این سفر با همتای اردنی خود، عبدالکریم السبیله، دیدار کرد و دو طرف درباره راه‌های تقویت همکاری، هماهنگی و تبادل تجربیات نظامی میان سوریه و اردن رایزنی کردند.

وزارت دفاع سوریه جزئیاتی درباره مدت اقامت هیئت سوری در اردن یا حوزه‌های مشخص همکاری نظامی مورد بحث در این مذاکرات ارائه نکرده است.

منبع
آناتولی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 14 =

دکمه بازگشت به بالا