اقتصادیسیاسی

حدود 6 هزار دریانورد همچنان در خلیج فارس گرفتار ماندند

سازمان بین‌المللی دریانوردی سازمان ملل اعلام کرد که در پی تنش‌های میان ایران و امریکا حدود 6 هزار دریانورد در داخل حداکثر 400 فروند کشتی همچنان در خلیج فارس گرفتار ماندند.

میدل ایست نیوز: سازمان بین‌المللی دریانوردی سازمان ملل اعلام کرد که در پی تنش‌های میان ایران و امریکا حدود 6 هزار دریانورد در داخل حداکثر 400 فروند کشتی همچنان در خلیج فارس گرفتار ماندند و نمی‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند.

به گزارش الجزیره، آرسنیو دومینگز دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی، در بیانیه‌ای اشاره کرد که وضعیت در تنگه هرمز «هنوز حل نشده است» و هزاران دریانورد همچنان در شرایطی با خطرات بالا و همراه با عدم قطعیت، به زندگی و کار خود ادامه می‌دهند.

دومینگز تصریح کرد که پیامدهای این بحران «هم در کوتاه مدت و هم در بلندمدت گسترده و جدی» است و اختلال در زنجیره‌های تامین حیاتی سوخت، کود و دیگر کالاها، جوامع و اقتصادهای سراسر جهان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 9 =

دکمه بازگشت به بالا