اجتماعی

واژگونی مرگبار اتوبوس مسافربری در جنوب سینای مصر با 44 کشته و زخمی

وزارت بهداشت مصر با صدور بیانیه‌ای از وقوع حادثه‌ای دلخراش در استان سینا با شمار زیادی کشته و زخمی خبر داد.

میدل ایست نیوز: وزارت بهداشت مصر با صدور بیانیه‌ای از وقوع حادثه‌ای دلخراش در استان سینا با شمار زیادی کشته و زخمی خبر داد.

به گزاش العربیه، بر اثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس مسافربری در یکی از محورهای مواصلاتی جنوب استان سینا، دست‌کم ۱۶ نفر جان خود را از دست دادند و ۲۸ نفر دیگر به شدت مصدوم شدند.

به گفته مقامات بهداشتی، بلافاصله پس از ثبت این حادثه، ده‌ها دستگاه آمبولانس به محل اعزام شدند و مصدومان را برای دریافت درمان‌های فوری به بیمارستان‌های تخصصی و مراکز درمانی نزدیک منتقل کردند.

بر اساس گزارش‌های اولیه، حال برخی از مجروحان وخیم گزارش شده است.

تحقیقات درباره علت بروز این حادثه در دست انجام است.

این در حالی است که مصر به دلیل فرسودگی برخی زیرساخت‌های جاده‌ای، عدم رعایت ایمنی خودروها و سرعت غیرمجاز رانندگان، سالانه شاهد آمار بالایی از تصادفات مرگبار جاده‌ای است.

کارشناسان هزینه های سالیانه تصادفات رانندگی در مصر را رقمی نجومی برآورد کرده اند.

منبع
العربیه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − هفت =

دکمه بازگشت به بالا