سیاسی

تأکید الحلبوسی و حزب دموکرات کردستان بر حل‌وفصل اختلافات میان بغداد و اربیل

رئیس پارلمان عراق و هیئتی از حزب دموکرات کردستان دیدار و بر اهمیت تقویت گفت‌وگو میان جریان‌های سیاسی و تلاش برای حل‌وفصل مسائل مورد اختلاف میان دولت فدرال عراق و اقلیم کردستان تأکید کردند.

میدل ایست نیوز: هیبت الحلبوسی، رئیس پارلمان عراق، از هیئتی از حزب دموکرات کردستان عراق به ریاست هوشیار زیباری استقبال کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، در این دیدار اوضاع سیاسی عراق، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و پیامدهای آن بر عراق و منطقه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دو طرف بر اهمیت تقویت گفت‌وگو میان جریان‌های سیاسی و تلاش برای حل‌وفصل مسائل مورد اختلاف میان دولت فدرال عراق و اقلیم کردستان بر اساس قانون اساسی تأکید کردند و آن را اقدامی که می‌تواند به تقویت ثبات و همکاری مشترک منجر شود، دانستند.

همچنین در این دیدار بر ضرورت افزایش هماهنگی و همکاری میان فراکسیون‌های سیاسی در پارلمان تأکید شد تا نقش‌های قانون‌گذاری و نظارتی پارلمان تقویت شده و روند تصویب قوانین دارای اولویت و مورد نیاز شهروندان تسریع شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × دو =

دکمه بازگشت به بالا