سیاسی

سفر مسعود بارزانی به بغداد با دعوت الحکیم برای حل اختلافات

عضو دفتر اجرایی جریان حکمت ملی عراق در اقلیم کردستان سفر سید عمار الحکیم را در شرایط استثنایی دانست و از سفر قریب الوقوع مسعود بارزانی به بغداد برای حل اختلافات خبر داد.

میدل ایست نیوز: صباح الصالحی عضو دفتر اجرایی جریان حکمت ملی عراق در اقلیم کردستان تأکید کرد که سفر سید عمار الحکیم رئیس جریان حکمت ملی عراق به اقلیم در شرایط استثنایی انجام شده است و حل اختلافات میان بغداد و اربیل را دنبال می‌کند.

به گزارش رووداو، وی گفت که سفر الحکیم به اربیل و دهوک سه روزه است و در جریان آن پرونده‌های سیاسی، اقتصادی و امنیتی بررسی می‌شود و بسیار اهمیت دارد.

او افزود که دیدارهای الحکیم با مسرور بارزانی نخست وزیر اقلیم کردستان عراق و نچیروان بارزانی رئیس اقلیم بر 4 محور اساسی متمرکز است.

الصالحی درخصوص پرونده امنیتی و سلاح گفت که پیشمرگه یک نهاد قانونی است و نمی‌توان آن را با سلاح خارج از چارچوب حکومت مقایسه کرد.

وی اشاره کرد که سید عمار الحکیم رسما از مسعود بارزانی برای سفر به بغداد دعوت کرده و او نیز این دعوت را پذیرفته و وعده داده برای حل اختلافات چند روزی در بغداد حضور داشته باشد.

الصالحی گام حزب دموکرات کردستان برای بازگشایی دفتر در بغداد را تحسین کرده و حضور سران حزب از جمله هوشیار زیباری در بغداد و حضور نچیروان بارزانی در نشست‌های اداره حکومت را عامل اساسی در حل مستقیم مشکلات دانسته است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =

دکمه بازگشت به بالا