سیاسی

به هلاکت رسیدن دو تروریست داعشی در حمله هوایی ارتش عراق

دستگاه ضدتروریسم عراق از کشته شدن دو تن از عناصر گروهک تروریستی داعش در جریان یک حمله هوایی دقیق خبر داد.

میدل ایست نیوز: دستگاه ضدتروریسم عراق روز جمعه از به هلاکت رسیدن دو عنصر تروریستی وابسته به داعش در پی یک حمله هوایی در منطقه «وادی الشای» در جنوب استان کرکوک در شمال عراق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، بر اساس بیانیه منتشرشده از سوی این دستگاه، جنگنده‌های نیروی هوایی عراق با اتکا به گزارش‌ها و داده‌های اطلاعاتی دقیق نیروهای دستگاه ضدتروریسم، ضربه هوایی موفقی را در این منطقه اجرا کردند که به نابودی این دو تروریست منجر شد.

گفتنی است دستگاه‌های امنیتی و نیروهای مسلح عراق با تکیه بر انهدام هسته‌های مخفی و شناسایی پهپادی، در تلاشند تا مانع از هرگونه بازسازی توان عملیاتی این گروه تروریستی شوند.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + 13 =

دکمه بازگشت به بالا