اجتماعیسیاسی

آوارگی حدود ۱۲۵ هزار نفر در یمن از ابتدای ماه جاری

دفتر سازمان ملل برای هماهنگی امور بشردوستانه (اوچا) اعلام کرد که از ابتدای ماه جاری تاکنون، دست کم ۱۸ هزار خانوار، معادل حدود ۱۲۵ هزار نفر در یمن آواره شدند.

میدل ایست نیوز: دفتر سازمان ملل برای هماهنگی امور بشردوستانه (اوچا) اعلام کرد که از ابتدای ماه جاری تاکنون، دست کم ۱۸ هزار خانوار، معادل حدود ۱۲۵ هزار نفر در یمن آواره شدند.

به گزارش الممکله، دفتر اوچا همچنین گزارش داده است که تلفات غیرنظامیان در حال افزایش است.

بر اساس بررسی‌های دفتر حقوق بشر سازمان ملل، از اول سپتامبر تا کنون، وقوع ۴۰ مورد تلفات و جراحت در میان غیرنظامیان تایید شده است که شامل کشته شدن ۸ نفر و زخمی شدن ۳۲ نفر می‌شود.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه تاکید کرده است که سازمان ملل و شرکای آن، با وجود شرایط بسیار دشوار برای فعالیت، همچنان به ارائه خدمات و کمک‌های بشردوستانه ادامه می‌دهند.

این دفتر اعلام کرده است که تا ۱۲ سپتامبر، به هزاران خانوار کمک‌رسانی شده است اما ذخایر و اقلام امدادی با کمبود شدید مواجه هستند و منابع مالی موجود پاسخگوی نیازهای کنونی نیست.

دفتر اوچا بار دیگر از تمامی طرف‌های درگیر خواسته است از غیرنظامیان حفاظت کنند، به حقوق بین‌الملل بشردوستانه احترام بگذارند و دسترسی ایمن و بدون مانع به کمک‌های بشردوستانه را تسهیل کنند.

منبع
المملکه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 6 =

دکمه بازگشت به بالا