اقتصادیسیاسی

الزیدی: عراق در تلاش است که ظرفیت تولید نفت خام خود را به ۱۰ میلیون بشکه در روز افزایش دهد

نخست وزیر عراق، در دیدار مدیران و نمایندگان بزرگ ترین شرکت‌های فرانسوی در پاریس گفت که عراق در تلاش است که ظرفیت تولید نفت خام خود را از ۴.۸ میلیون بشکه در روز به ۱۰ میلیون بشکه در روز افزایش دهد.

میدل ایست نیوز: علی الزیدی نخست وزیر عراق، در محل اقامت خود در پاریس، پایتخت فرانسه، از مدیران و نمایندگان بزرگ ترین شرکت‌های فرانسوی استقبال و درباره فرصت‌های مشارکت و افزایش حضور این شرکت‌ها در عراق گفت‌وگو کرد.

بر اساس بیانیه دفتر اطلاع رسانی نخست وزیری عراق، الزیدی در این دیدار به اهمیت روابط تاریخی میان عراق و فرانسه اشاره و تاکید کرد که عراق، فرانسه را در چارچوب روابط دوستانه پایدار، شریکی قابل اعتماد و راهبردی می‌داند و به همکاری با شرکای راهبردی نیاز دارد.

وی همچنین فرصت‌های گسترده سرمایه‌گذاری در حوزه‌های اقتصاد، انرژی، صنعت، زیرساخت، صنایع دارویی، راه‌آهن و دیگر بخش‌ها را تشریح کرد و گفت که دولت عراق تمامی حمایت‌ها، تسهیلات و شرایط مناسب برای سرمایه‌گذاری را فراهم خواهد کرد.

وی همچنین از شرکت‌های فرانسوی علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در عراق برای سفر و فعالیت در این کشور استقبال کرد.

الزیدی در ادامه به پروژه راهبردی جاده توسعه و اهمیت جهانی این طرح به عنوان یکی از مسیرهای حیاتی برای تقویت پیوندهای اقتصادی و تسهیل جریان زنجیره‌های تامین اشاره کرد.

نخست وزیر عراق همچنین اعلام کرد که با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه، درباره فراهم کردن مقدمات برگزاری کنفرانس بغداد_پاریس در پایتخت عراق توافق شده است.

وی در ادامه تاکید کرد که عراق در تلاش است که ظرفیت تولید نفت خام خود را از ۴.۸ میلیون بشکه در روز به ۱۰ میلیون بشکه در روز افزایش دهد و این افزایش ظرفیت با اجرای پروژه‌هایی برای تولید، استخراج و بهره‌برداری از گاز همراه نفت نیز همراه خواهد بود.

الزیدی همچنین به وجود ذخایر و منابع معدنی دیگری در عراق که برای سرمایه‌گذاری و توسعه استخراج در دسترس هستند از جمله گوگرد، فسفات، سیلیس و صنایع پتروشیمی، علاوه بر پروژه‌های گسترده در حوزه زیرساخت اشاره کرد.

منبع
دفتر نخست وزیری عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 13 =

دکمه بازگشت به بالا