اجتماعیاقتصادیخبر اولسیاسی

برقراری پروازهای ایرانی به امارات، ترکیه، چین، ارمنستان و افغانستان/ بغداد پیشرو در تحریم پروازی ایران

داده‌های هوانوردی نشان می‌دهد پروازهای شرکت‌های هواپیمایی ایرانی به کشورهای امارات، ترکیه، چین، جمهوری آذربایجان و افغانستان به رغم آغاز تحریم‌های امریکا علیه صنعت هوانوردی ایران، امروز انجام شده، درحالیکه دولت عراق از شب گذشته ورود پروازهای ایرانی به فرودگاه بغداد را ممنوع اعلام کرده است.

میدل ایست نیوز: داده‌های فلایت رادار نشان می‌دهد پروازهای شرکت‌های هواپیمایی ایرانی به رغم تحریم‌های امریکا، به کشورهای امارات، ترکیه، چین، ارمنستان و افغانستان امروز چهارشنبه انجام شده است.

این در حالی است که دولت مرکزی عراق به ریاست علی الزیدی در اجرایی کردن تحریم‌های امریکا علیه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی پیشتاز بوده و از شب گذشته ورود پروازهای ایرانی به فرودگاه بغداد ممنوع شده است.

رسانه‌ها پیشتر اعلام کرده بودند یک فروند هواپیمای تجاری ایرانی به رغم آغاز تحریم‌های امریکا در پکن بر زمین نشست. این رویداد را می‌توان نشانه پایبند نبودن چین به تحریم‌های یکجانبه امریکا علیه صنعت هوانوردی ایران تلقی کرد به ویژه که قبلا مقامات چینی مخالفت خود را با تحریم‌های یکجانبه اعلام کرده بودند.

صبح امروز نیز یک فروند هواپیمای شرکت «ایران ایر» به رغم تحریم‌های امریکا در استانبول بر زمین نشست و اطلاعات از برقراری پرواز تهران دبی حکایت دارد.

تحریم‌های وزارت خزانه‌داری امریکا علیه صنعت هوانوردی ایران از امروز 23 سپتامبر آغاز شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − سیزده =

دکمه بازگشت به بالا