سیاسی

آغاز دوره آموزشی سازمان ملل و یونسکو برای روزنامه‌نگاران جوان در بغداد با محوریت «روزنامه‌نگاری صلح»

سازمان یونسکو با همکاری برنامه توسعه سازمان ملل متحد دوره آموزشی تخصصی سه روزه‌ای را در بغداد برای روزنامه‌نگاران جوان عراقی آغاز کرد.

میدل ایست نیوز: یونسکو و برنامه توسعه ملل متحد کارگاه آموزشی روزنامه‌نگاری صلح را با حضور خبرنگارانی از استان‌های مختلف عراق در بغداد برگزار کردند تا اصول پوشش خبری اخلاق‌مدار، حفظ کرامت انسانی آوارگان و کاهش شکاف‌های اجتماعی را به آنان آموزش دهند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) با همکاری برنامه توسعه ملل متحد (UNDP) کارگاه آموزشی تخصصی سه‌روزه‌ای را در بغداد برای روزنامه‌نگاران جوان عراقی با موضوع «روزنامه‌نگاری صلح، تقویت همبستگی اجتماعی و بازپذیری ایمن آوارگان» آغاز کرد.

بر اساس بیانیه یونسکو، این دوره آموزشی که در قالب پروژه مشترک تحکیم پیوندهای اجتماعی برگزار می‌شود، خبرنگارانی از استان‌های مختلف عراق با هدف ارتقای توانمندی خبرنگاران در تولید محتوای حرفه‌ای، مراعات حساسیت‌های ناشی از منازعات، حفظ کرامت آوارگان و از جمله آوارگانی که به کشور بازگشته اند و بازسازی اعتماد در جامعه، گرد هم آورده است.

در این کارگاه آموزشی موضوعاتی همچون رابطه رسانه با همبستگی اجتماعی، نقش روزنامه‌نگاری در بازگشت پایدار آوارگان، و تفاوت میان «روزنامه‌نگاری صلح‌محور»، حفظ حریم خصوصی، روش‌های مصاحبه با افراد آسیب‌دیده پس از حادثه، راستی‌آزمایی اطلاعات، مقابله با نفرت‌پراکنی و تولید گزارش‌های حقوق بشری مورد بررسی قرار می‌گیرد.

ضیاء ثابت، مسئول بخش ارتباطات و اطلاعات یونسکو در عراق، در این باره تاکید کرد: روزنامه‌نگاری می‌تواند نقشی کلیدی در درک پیچیدگی‌های آوارگی و بازپذیری جامعه ایفا کند، به شرط آنکه بر پایه دقت، انصاف و عدم آسیب‌رسانی باشد.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 3 =

دکمه بازگشت به بالا