خبر اولسیاسی

وال‌استریت ژورنال: عملیات امریکا در عراق از نظامی به حفاظت دیپلماتیک متمرکز خواهد شد

یک مقام پنتاگون به روزنامه وال‌استریت ژورنال اعلام کرد: ایالات متحده در حال پایان دادن به عملیات رسمی نظامی خود در عراق است، هرچند برخی امکانات شناسایی و نیروهای تفنگدار دریایی را جهت حفاظت از نمایندگی‌های دیپلماتیک خود در این کشور حفظ خواهد کرد.

میدل ایست نیوز: همزمان با آغاز خروج بخشی از سامانه‌های پدافند هوایی امریکا از جمله سکوهای موشکی پاتریوت از اطراف اربیل، مقامات امریکایی بر لزوم جلوگیری از حملات گروههای مسلح تاکید کردند.

به گزارش الجزیره، روزنامه وال‌ استریت ژورنال به نقل از یک مقام پنتاگون گزارش داد: امریکا در آستانه پایان دادن به تمامی عملیات‌های نظامی رسمی خود در خاک عراق قرار دارد اما با این حال همچنان توانمندی‌های اطلاعاتی و شناسایی خود را که امکان استفاده از آن‌ها در داخل عراق وجود دارد، حفظ خواهد کرد.

مقامات امریکایی اعلام کردند: گروهی از تفنگداران دریایی این کشور جهت تامین امنیت و حفاظت از هیئت‌ها و نمایندگی‌های دیپلماتیک ایالات متحده در عراق باقی می‌مانند.

همچنین گزارش‌ها حاکی از آن است که سامانه پدافند هوایی موشکی پاتریوت مستقر در اطراف اربیل جمع‌آوری و خارج شده و مابقی سامانه‌های دفاع هوایی باقی‌مانده در عراق نیز منحصراً بر حفاظت از مراکز دیپلماتیک امریکا تمرکز خواهند داشت.

از سوی دیگر، یک مقام امریکایی تصریح کرد: واشنگتن در پیام‌های خود به دولت عراق، بر اهمیت حیاتی و ضرورت ممانعت از حملات گروه‌های شبه‌نظامی مورد حمایت ایران تأکید کرده است.

 

منبع
الجزیره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × یک =

دکمه بازگشت به بالا