اجتماعی

اقدامات دیپلماتیک عراق برای بازگرداندن ۹ پناهجوی غیرقانونی از لیبی

سرپرست سفارت عراق در لیبی از شناسایی ۹ مهاجر غیرقانونی عراقی خبر داد و اعلام کرد: مراحل قانونی اثبات تابعیت و صدور مدارک بازگشت برای انتقال داوطلبانه آنان به اقلیم کردستان آغاز شده است.

میدل ایست نیوز: احمد الصحاف، سرپرست سفارت عراق در طرابلس پایتخت لیبی تصریح کرد: پس از انجام معاینات پزشکی و صدور گذرنامه عبور موقت برای ۹ پناهجوی عراقی که به‌صورت غیرقانونی وارد خاک لیبی شده بودند، زمینه بازگشت آنان فراهم شده است.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق(واع)، الصحاف امروز یکشنبه اظهار داشت: تلاش‌های وزارت امور خارجه عراق منجر به تعیین وضعیت و کشف محل ۹ مهاجر عراقی شد که به‌طور غیرقانونی وارد لیبی شده بودند و در همین راستا، مراحل اثبات تابعیت عراقی آنان را آغاز کرده‌ایم تا مقدمات بازگشت داوطلبانه این افراد به آغوش خانواده‌هایشان در اقلیم کردستان فراهم شود.

وی افزود: وزارت خارجه عراق جهت اطمینان از سلامت این افراد، معاینات پزشکی لازم را انجام داده و برای رفع نگرانی خانواده‌هایشان، با آنان در ارتباط مستمر است.

سرپرست سفارت عراق در پایان خاطرنشان کرد: گذرنامه فوری برای این مهاجران صادر شده است تا روند بازگشت اضطراری آنان به عراق تسریع شود.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 9 =

دکمه بازگشت به بالا