خبر اولسیاسی

خارج کردن بمب‌افکن‌های B-1 امریکا از بریتانیا به دلیل تهدیدات امنیتی منتسب به ایران

ایالات متحده در پی نگرانی‌های امنیتی و ادعای وجود طرحی مرتبط با ایران برای هدف قرار دادن پرسنل و تجهیزات، بمب‌افکن‌های استراتژیک «B 1» خود را از پایگاه هوایی فیرفورد بریتانیا خارج و به داخل خاک خود منتقل کرد.

میدل ایست نیوز: روزنامه وال‌ استریت ژورنال به نقل از مقامات امریکایی مدعی شد، پنتاگون با کشف برنامه‌ای منسوب به ایران جهت حمله به بمب‌افکن‌های «B 1» دستور بازگرداندن آنها به خاک امریکا را صادر کرد.

به گزارش الاهرام، این روزنامه به نقل از وزارت جنگ امریکا (پنتاگون) افزود: با توجه به آنکه احتمال کشته‌شدن نیروهای حاضر در پایگاه فیرفورد بریتانیا وجود داشته است، دستور بازگرداندن این هواپیماها به پایگاه‌های داخلی امریکا صادر شده است و این بمب‌افکن‌ها مجددا در داخل خاک ایالات متحده مستقر خواهند شد.

به نوشته وال‌ استریت ژورنال، یک مقام امریکایی فاش کرد: واشنگتن ز برنامه‌ای مرتبط با ایران برای هدف قرار دادن این بمب‌افکن‌ها و به قتل رساندن پرسنل حاضر در پایگاه فیرفورد آگاهی یافته بود.

منبع
الاهرام

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − هشت =

دکمه بازگشت به بالا