
میدل ایست نیوز: دمیتری پسکوف سخنگوی کرملین خبر داد که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه دیدگاه ایران درباره راهحل احتمالی درگیری را به دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا منتقل کرد.
به گزارش روسیا الیوم، این امر با هماهنگی مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران انجام شده است.
شایان ذکر است که رئیس جمهور روسیه گفت در تماس تلفنی با رئیس جمهور امریکا، با وی درباره دورنمای حل بحران اوکراین و پرونده ایران گفتوگو کرده است.
پوتین در بیانیهای که در وبسایت رسمی کاخ ریاست جمهوری روسیه (کرملین) منتشر شد اعلام کرد، در گفتوگوی تلفنی نهم اکتبر با دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا، توجه زیادی به دورنمای حل بحران اوکراین مبذول شد و به اوضاع مرتبط با ایران و همچنین روابط دوجانبه نیز پرداخته شد.
در همین حال یوری اوشاکف دستیار رئیس جمهور روسیه گفت، پوتین در گفتوگو با ترامپ تاکید کرد فرصتهای دیپلماتیک مرتبط با ایران به هیچ وجه به پایان نرسیده و پیشنهاد انتقال اورانیوم غنی شده ایران به روسیه همچنان پابرجا است.
اوشاکوف افزود، پوتین در این گفتوگو خاطرنشان کرد دستیابی به توافق با تهران نه تنها ممکن، بلکه ضروری است.
به گفته اوشاکوف، پوتین به ترامپ گفت پیشنهاد روسیه برای انتقال اورانیوم به شدت غنیشده ایران به خاک روسیه به عنوان راه خروج احتمالی از بنبست کنونی، همچنان مطرح است.
این مسئول روس افزود، ترامپ نسبت به این دیدگاه پوتین بیتوجه نبود بلکه از مشارکت مسکو در حل مسائل مرتبط با تهران استقبال کرد.


