اجتماعیاقتصادیسیاسی

تأمین ۱۰۰ میلیون دلار دارو در عراق با همکاری شرکت‌های بین‌المللی

وزارت بهداشت عراق با همکاری شرکت‌های معتبر داروسازی جهان، محموله‌های دارویی حیاتی و تخصصی به ارزش ۱۰۱ میلیون دلار را پیش از افتتاح اعتبارات مالی، در راستای ارتقای امنیت دارویی کشور تأمین کرد.

میدل ایست نیوز: وزارت بهداشت عراق در راستای مقابله با بحران مالی و تأمین داروهای بیماران خاص و سرطانی، از توافق با شرکت‌های بین‌المللی برای واردات ۱۰۰ میلیون دلار داروی ضروری و ارسال تدریجی آن‌ها تا پایان سال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق(واع)، این وزارتخانه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: در راستای اجرای رویکرد عبدالحسین الموسوی، وزیر بهداشت، برای تقویت امنیت دارویی در دوره بحران مالی کنونی و تضمین تداوم تأمین داروهای اساسی و تخصصی برای شهروندان، وزارت بهداشت عراق با همکاری شمار زیادی از شرکت‌های معتبر داروسازی بین‌المللی موفق شد محموله‌های دارویی به ارزش کل ۱۰۱ میلیون دلار را پیش از گشایش اعتبارات مالی از سوی وزارتخانه تأمین کند.

در این بیانیه با اشاره به جلسات با نمایندگان شرکت‌های مختلف بین المللی و سفر اخیر وزیر بهداشت به مصر، تصریح شده است: هدف این اقدامات، تقویت همکاری‌های دارویی و فعال‌سازی ابتکارات مشترک در سایه چالش‌های مالی و شرایط استثنایی برای پشتیبانی از امنیت دارویی است.

این وزارتخانه افزود: این محموله‌ها شامل داروهای تخصصی درمان تومورهای سرطانی و بیماری‌های نادر، انسولین برای بیماران دیابتی، واکسن‌ها، داروهای چشم‌پزشکی و داروهای انعقادی برای بیماران مبتلا به اختلالات خون‌ریزی است که از درمان‌های حیاتی و برآورده‌کننده نیازهای مهم بخش وسیعی از شهروندان محسوب می‌شوند.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × دو =

دکمه بازگشت به بالا