سیاسی

عراقچی حمله به کلیسایی در اردن را محکوم کرد

وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگو با همتای اردنی خود حمله تروریستی به یک کلیسا در جنوب اردن را محکوم کرد.

میدل ایست نیوز: سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ایمن الصفدی معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه اردن، صبح امروز سه‌شنبه در یک تماس تلفنی، درباره تحولات منطقه تبادل نظر کردند.

عراقچی در این گفت‌وگو ضمن تشریح مواضع ایران درباره تحولات منطقه، بر ضرورت اقدام جدی کشورهای اسلامی و جهان برای مقابله با تداوم نسل‌کشی و توسعه‌طلبی رژیم اشغالگر صهیونیستی تأکید کرد.

وزیر امور خارجه ایران با یادآوری پیامدها و تبعات ویرانگر تجاوز نظامی امریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران بر منطقه و جهان، تصریح کرد بازگشت امنیت به منطقه مستلزم توقف اقدامات تجاوزکارانه و مداخله‌جویانه امریکا و مهار توسعه‌طلبی و جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی است.

وزیر امور خارجه ایران در این تماس همچنین حمله تروریستی به یک کلیسا در جنوب اردن را محکوم و با خانواده جان‌باختگان این حادثه ابراز همدردی کرد.

وزرای امور خارجه دو کشور بر اهمیت بهره‌گیری از دیپلماسی و تداوم رایزنی‌های سیاسی برای صیانت از صلح و ثبات منطقه تاکید کردند.

منبع
وزارت خارجه ایران

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + 2 =

دکمه بازگشت به بالا